Julia Loosjes
Wie tekent maakt een wereld zichtbaar.

Opgeleid als beeldend kunstenaar en later als healer/reader probeer ik in de verschillende dingen die ik doe deze twee werelden bij elkaar te brengen. De werken die ik maak gaan over groei, de wereld om mij heen, leven in een lichaam en vrouw zijn. Tekenen is voor mij een manier om wat ik waarneem, in mijzelf en in de wereld om mij heen, uit te drukken. 

Mijn werk is te koop en te huur. Ook werk ik in opdracht.
Daarnaast geef ik ook af en toe workshops. 

Gratis Tekenchallenge

februari en maart 2018

Op dit moment ben ik vooral eenvoudige krabbels aan het maken. Dat is fijn en ontspannend om te doen. Spelen met lijnen, stippen, vormen en kleuren zonder dat het iets hoeft te worden.

Omdat het zo fijn is ga ik de krabbels delen. Inclusief opdrachten erbij, zodat wie dat leuk vindt thuis mee kan tekenen. 

Wat houdt het in?
Je krijgt elke week een eenvoudige tekenopdracht in de maanden februari en maart. Ik post de opdrachten op mijn facebook pagina. Meedoen op facebook is gratis. 

Heb je geen facebook of vindt je het fijner de opdrachten per mail te ontvangen? Dat kan. De kosten hiervoor bedragen € 10,-  Je ontvangt dan acht keer een bericht.
Maak het bedrag over op NL18 TRIO 0390 4677 82 tnv Julia Loosjes te Den Haag om mee te doen.

Om de opdrachten op facebook niet te missen doe je het volgende: klik op mijn pagina op 'volgen' en kies dan 'als eerste bekijken'. Je ziet de opdrachten nu bovenaan je nieuwsfeed.