HEALING EN READING - een ontwikkelingsproces
 

In mijn ontwikkelingsproces hebben healing en reading me veel gebracht. De healings die ik heb ontvangen heb ik ervaren als liefdevol en troostend. De readings gaven me vaak inzicht op punten waar ik zelf de vinger niet achter kon krijgen. 

Tijdens een sessie wordt er gekeken naar het energiesysteem. Wat mag er geheeld worden in het systeem en welke informatie is er te lezen.

Voor mij is de basis van een healing en reading een onvoorwaardelijk 'hallo' naar mijzelf en de ander toe. 'Hallo, jij bent helemaal oké zoals je bent'. Van daaruit kan ik datgene wat zich in de energie laat zien vertalen in woorden en beelden.

Een reading is dus eigenlijk een gesprek waarin ik woorden geef aan wat er gebeurt. De informatie kan van alles zijn, afhankelijk van de vraag van de client, denk aan hoe de ontwikkeling is verlopen, de inpact van gebeurtenissen, de band met de naasten (levend, overleden of nog niet geboren), informatie over gezondheid en de levensweg.

Een reading kan ook vertaald worden in een tekening. Dan geef ik in kleur en beeld weer wat ik waarneem. Dat kan een prachtige reminder zijn aan wie je bent of een helder inzicht geven in de weg die je gaat.

Ik heb ervaren dat praten over problemen soms even kan helpen. Maar om echt iets te veranderen is het belangrijk eerlijk te durven zijn en daadwerkelijk in mijn lijf en in de energie te gaan kijken wat er aan de hand is. Waar stroomt de energie en waar stagneert het? Dit is elke keer weer een mooie uitdaging.

PRAKTIJKINFORMATIE EN TARIEVEN
 

Een reading geeft inzicht en helderheid in de verschillende levensgebieden. Wanneer je rondloopt met vragen over bijvoorbeeld werk, keuzes, gezondheid, relaties enz. kan en reading hier inzicht in geven.

De readings en healings geef ik in mijn praktijkruimte aan huis. Je kan mij bellen of mailen voor een afspraak. In overleg is een healing of reading op afstand ook mogelijk. 

Ik werk op basis van een uurtarief van € 60,-. Een reading duurt ongeveer een uur.